Beste Joris, International Park moet anders

We kennen elkaar nog van de acties rond Eurojust, waarin jij je achter de bewoners hebt opgesteld, hetgeen je later ook veel stemmen heeft opgeleverd. Graag spreek ik je nu aan op het Visie document over het Internationaal Park. Partijgenoten van jou hebben zich nu ook weer achter de bewoners opgesteld, die niet alleen een breed gedragen protest hebben laten horen, maar ook een vrij eensluidende positie in hebben genomen.

Graag hoor ik waar jij straks staat als partijleider. Als lid van B&W heb je je achter het Visie document geschaard, wat mijns inziens een inschattingsfout is geweest. Je hebt nu de kans je te revancheren en alsnog te bepleiten dat bewoners (wijkraden, etc) actief en serieus worden betrokken in de aanpassing van dit Visie document.
Ik heb hier inmiddels ook met Karsten Klein en Ingrid van Engelshoven over gesproken en zij hebben toegezegd dat er een beter plan dient te komen die rekening houdt met de wensen van de bewoners. Inmiddels hebben 7000 bewoners de petitie ondertekend. Laten we één van de meest unieke troeven van Den Haag waar menig stad jaloers op is, nl een echt ongerept bos midden in de stad, koesteren !
Ik stuur tevens de door alle betrokken wijkraden ondertekende reactie mee. Zie hieronder (één van) mijn eigen reactie.

Graag hoor ik van je.

hartelijke groet,
Carsten de Koning

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.