Nuttige adressen

Heb je een vraag aan, idee voor of klacht over de gemeente Den Haag? Neem dan contact op met de gemeente Den Haag. Dat kan via de website www.denhaag.nl. Je kunt ook bellen met het Gemeentelijk Contact Centrum via telefoonnummer 14070 of langskomen op een van de stadsdeelkantoren of een brief sturen.

Of wil je iets melden? De wijkvereniging geeft vaak punten door, maar je kunt ook zelf meldingen sturen. Ga dan naar meldingen aan de gemeente. Zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Die lantaarnpaal nog steeds niet gerepareerd? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Je kunt ook gebruik maken van de app MyCleanCity. Met deze app is het heel eenvoudig om meldingen m.b.t. afval te doen of informatie over afvalsoorten op te zoeken. 

Het adres om meldingen inzake woonoverlast e.d. te doen is www.denhaag.nl/woonoverlast. Een link met informatie over publicatie van bekendmakingen, omgevingsvergunningen, bouw en kap-aanvragen is denhaag.nl/bewoners/actueel/Gemeenteberichten.htm.

Stadsdeelkantoor Scheveningen

Scheveningseweg 303
2584 AA Scheveningen
Tel: 14070

Stadsdeeldirecteur
Mevrouw Mendy van Veen
scheveningen@denhaag.nl

Publiekszaken
Paspoort, rijbewijs, verhuisaangifte enz.
maandag t/m vrijdag

  • 9.00-11.00 uur vrije inloop
  • 11.00-13.00 op afspraak

Iets kwijt of gevonden? 
Ga naar: verlorenofgevonden.nl of naar de site van Gemeente Den Haag.

Fiets kwijt?
Mogelijk is hij in het fietsdepot