Online-consultatie Gebiedsvisie Internationale Zone sluit op 11 maart

Om de groei van de Internationale Zone in goede banen te leiden, stelt de gemeente een nieuwe Gebiedsvisie Internationale Zone op. Het is een belangrijk beleidsstuk, dat houvast en richting moet geven aan de toekomstige ontwikkeling van het gebied. De bewoners van Zorgvliet kunnen hun voorkeuren aangeven via een door de gemeente georganiseerde online-consultatie die tot 19 maart duurt.

Sinds 2013 is er veel veranderd in de Internationale Zone. Er zijn 60 nieuwe internationale organisaties bijgekomen en andere organisaties zijn uitgebreid. De groei biedt kansen voor het gebied, maar stelt de gemeente ook voor uitdagingen. Bijvoorbeeld als het gaat om de leefbaarheid, bereikbaarheid en huisvesting in het gebied.

Inspraak
De gemeente is verplicht om belanghebbenden te betrekken bij het opstellen van de nieuwe Gebiedsvisie Internationale Zone. De gemeente doet dit door bijeenkomsten voor stakeholders te organiseren en bewoners online te consulteren. Er zijn inmiddels twee bijeenkomsten voor stakeholders georganiseerd. Blijft over de online-consultatie van bewoners. Die duurt tot 11 maart 2019 en is te vinden op deze website. Het bestuur van het Wijkoverleg roept bewoners van Zorgvliet op om zich in de materie te verdiepen en hun voorkeuren kenbaar te maken. U heeft dus nog drie weken om dit doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.