https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fletscare.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F05%2Ffinancieel-jaarverslag-e1557835078659.png&imgrefurl=https%3A%2F%2Fletscare.net%2Ffinancieel-jaarverslag-lets-care-2018%2F&tbnid=BzheBqGkBdX8TM&vet=12ahUKEwiYz4DXw5rnAhVvpbQKHdfhAXYQMygFegUIARDeAQ..i&docid=IId1ZfYsBr-kcM&w=262&h=193&q=financieel%20verslag&client=firefox-b-d&ved=2ahUKEwiYz4DXw5rnAhVvpbQKHdfhAXYQMygFegUIARDeAQ

Financieel verslag Stichting Wijkoverleg Zorgvliet

financieel verslag

Bijgesloten treft u het financieel verslag over 2019 en het voorstel voor het budget voor 2020 aan.

Financieel verslag 2019.

De financiële positie van onze stichting is dit jaar flink verder verbeterd. De inkomsten stegen, zowel ten opzichte van het vorige jaar als ook ten opzichte van het budget. Dit was met name te danken aan meer contributies van bestaande en nieuwe VVE’s, een gevolg van het actieve beleid van het bestuur om de bewoners van de wijk te mobiliseren. De wijk profiteert natuurlijk van de toename van het aantal bewoners. Ook ontvingen wij € 275 retour van onze contributie aan de Bomenstichting, die bedoeld was om hen te helpen hun juridische kosten te dekken aangaande hun verzet tegen de bomenkap in en rondom onze wijk.

De kosten namen af ten opzichte van het voorgaande jaar en het budget door lagere “Overige kosten”. De drukkosten stegen, ook meer dan begroot, als gevolg van de noodzaak meer flyers te drukken, een direct gevolg van de groei van het aantal inwoners in de wijk. De bankkosten vielen ook hoger uit dan verwacht.

Als gevolg is er een veel beter netto resultaat dan in 2018 en dan gepland en is kaspositie verder versterkt.

Budget 2020.

De inkomsten voor 2020 zijn iets voorzichtiger gepland dan in het afgelopen jaar, mede door het wegvallen van de eenmalige baten van vorig jaar. De kosten zijn iets verder verhoogd, met name de bank- en overige kosten. Maar het bestuur verwacht dat het uiteindelijke netto resultaat weer positief zal zijn. De financiële gezondheid van de Stichting blijft daardoor onveranderd goed.

Den Haag, 05 januari 2020.

Namens het Bestuur

L.A.B.M.Driebeek

Penningmeester

Jaar 2019 financieel Definitief

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.