Bestemmingsplan Zorgvliet

BESTEMMINGSPLAN

Ontwerp

Het ontwerp-bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 4 mei tot en met 14 juni 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

– op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

– op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

– digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het doel van het bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum is:

  1. het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur en rechtens toegekende functies in een juridisch- planologisch kader;
  2. het vastleggen van de ruimtelijke structuur van de herinrichting van de openbare ruimte op het binnenterrein tussen de bebouwing aan de Eisenhowerlaan en de bebouwing aan de Jan Willem Frisolaan in een juridisch-planologisch kader.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4848. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Voor dit bestemmingsplan wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd. De informatie over de dag, tijdstip en locatie wordt gepubliceerd op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen onder Stadsdeel Scheveningen à Zorgvliet en World Forum.

 

Den Haag, 2 mei 2016

 

Burgemeester en wethouders van Den Haag,

namens dezen

Dienst Stedelijke Ontwikkeling,

Teammanager Afdeling Juridische Zaken,

  1. R. Sakkee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.