Bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum

Geachte meneer, mevrouw,
Hiermee informeren wij u dat, in het kader van het vooroverleg ex artikel 3.1.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, het concept van het ontwerpbestemmingsplan Zorgvliet en World Forum is geplaatst op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het plangebied ligt in het noordoostelijk deel van Den Haag. Het plangebied wordt begrensd door: de Eisenhowerlaan, de Scheveningseweg, de zuidzijde van het Vredespaleiscomplex, de Haagse Beek ten noorden van de Groot Hertoginnenlaan en de Statenlaan. Uitgezonderd is het plangebied van het bestemmingsplan “Zorgvliet (Eurojust)” globaal bestaande uit de Verlengde Tolweg en het terrein tussen de Johan de Wittlaan en Willem Lodewijklaan.
Het doel van het bestemmingsplan Zorgvliet en World Forum is tweeledig:
– het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur en rechtens toegekende functies in een juridisch-planologisch kader;
– het vastleggen van de ruimtelijke structuur van de
herinrichting van de openbare ruimte op het binnenterrein tussen de bebouwing aan de Eisenhowerlaan en de bebouwing aan de Jan Willem Frisolaan in een juridisch-planologisch kader inclusief enige bebouwing ten oosten van de toren van Oud.
Wij zien uw reactie graag uiterlijk 23 december 2015 tegemoet. Mocht u iets willen vragen over dit plan, dan kunt u contact opnemen met de heer Leenders via telefoonnummer 070-353 4848 of per mail sjo.leenders@denhaag.nl.
U kunt het plan op de volgende wijze vinden:
1. Open www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen_p?tabFilter=JURIDISCH, kies daarna ‘plan bekijken’ dan ‘bestemmingsplannen”
2. Zet bij ‘plan- en kaartfilter’ (3e regel vanaf boven, rechts) een vinkje bij concept- en (voor)ontwerpplannen.
3. Aan de linkerkant kunt u in het zoekveld bij de tweede tab de plannaam invullen: Zorgvliet en World Forum.
Burgemeester en wethouders van Den Haag,

namens dezen:
Dienst Stedelijke Ontwikkeling,
Teammanager Afdeling Juridische Zaken
mr. R. Sakkee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.