Uitnodiging ivm Charette nieuwbouw AMG Schmidtschool

Beste buurtbewoners,

Zoals in het laatste overleg d.d. 26-10-2016 besproken zou ik u informeren over de Charette van Ector Haagstad.
Inmiddels is er nu een datum en tijd bekend:
Op dinsdag 17 januari 2017 om 19.00 organiseren zij hun “Charette” voor de buurt
Dat is een eerste aanzet (volume studie) waarop de buurt kan schieten. Dit is een specifieke werkvorm van Ector Hoogstad waarmee zij een start maken met de ontwerpfase van een project.
Met alle reacties die daaruit komen gaan zij vervolgens een allereerste opzet voor het ontwerp maken.
Hetzelfde zullen zij die middag met de werkgroep van de school doen.

Deze uitnodiging gaat naar alle buurtbewoners van wie ik het email adres heb. Het blijkt namelijk dat ik steeds ca. 60 brieven rondbreng, maar slechts dezelfde groep buurtbewoners komt. Indien u nog aanvullende emailadressen voor mij hebt ontvang ik die graag! Tevens zal ik de nieuwe buren (van het gebouw aan de Stadhoudersplantsoen) per brief uitnodigen; zoals jullie hadden aangegeven. Zoals ook toegezegd zult u binnenkort nog de bijgewerkte versie van het PUK ontvangen, die zal ik u toemailen zodra ik hem heb ontvangen.

Ik hoop dat we vanaf januari 2017 in volle vaart met dit project voort kunnen gaan!

Hartelijke groeten,

Sonja Pool

Projectleider nieuwbouw en renovatie
Tel. 070 – 30 65 233
gsm 06 – 31 65 98 52
s.pool@dehaagsescholen.nl
(ma-, di-, wo-,donderdag)

Beschrijving: DHS_JWP incl factuur en mailadres (2)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.