Schouw in Zorgvliet

Op woensdag 8 februari heeft een delegatie van gemeenteambtenaren onder leiding van staddeeldirecteur mevrouw Mendy van Veen samen met het wijkbestuur onze wijk geschouwd.

Bij de ambtenaren mevrouw Margot van Loon, teammanager van het staddeel voor onze wijk, respectievelijk ambtenaren verantwoordelijk voor groenbeheer, milieubeheer en wegbeheer. Bezocht werden oa de Martelaren van Gorcum Kerk, het Stadhoudersplantsoen, het Mandelapad, de Berlage kerk, het Eline Vere plantsoen en het JW Frisohof. Tussendoor werden inlichtingen uitgewisseld en afspraken gemaakt. Hierover volgt binnenkort een uitgebreider verslag met de uitgewerkte afspraken.

Na afloop van de schouw werd in Café Berlage onder het genot van een kop koffie door stadsdeeldirecteur en stichting wijkoverleg Zorgvliet een convenant getekend met hierin o.a. afspraken om elkaar op de hoogte te houden met betrekking tot de ontwikkelingen in de wijk, het jaarlijks organiseren van een schouw en desgewenst vaker onderling overleg over wijkaangelegenheden. Zoals bekend is de Stichting niet afhankelijk van een subsidie van de gemeente en dat houden we zo.

Bestuur Wijkoverleg Zorgvliet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.