Ontmoeting met de nieuwe general manager van het Marriott Hotel, de heer André Aaij

Woensdag 8 maart had een delegatie van het bestuur van Wijkoverleg Zorgvliet een kennismakingsgesprek met de heer André Aaij, de opvolger van Vincent Pahlplatz als general manager van het Haagse Marriotthotel in onze wijk. Hij is enige weken geleden begonnen met zijn werk als hotelier alhier. In een geanimeerd gesprek vertelde hij over zijn opleiding op de Hotelschool, zijn vele standplaatsen door Nederland en elders in de wereld.

Wij hebben hem verteld over ons wijkoverleg, over onze  doelstelling van behoud van de leefbaarheid, de groene omgeving en het erfgoed in  onze wijk en over enige andere wijkaangelegenheden en de heer Aaij gaf al snel aan dat hij er een groot voorstander van is dat het Marriott de “woonkamer van de wijk” blijft en gastheer te willen blijven voor onze nieuwjaarsvergaderingen. De heer Aaij ondersteunt ons streven om dit jaar opnieuw een wijkdiner in het Marriott te organiseren in de maand juli.

Hij gaf ook aan de wijk te willen betrekken bij de verbouwplannen van het hotel, waarbij de grote zaal, voorheen zwembad, wordt omgebouwd tot een klein congrescentrum. Wij hebben aandacht gevraagd voor de inrichting van de tuin en het behoud van de bomen achter de grote zaal. Samen met hem zullen wij ons inspannen om de gemeente te bewegen het Mandela Pad van nog meer begroeiing te voorzien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.