3e Haagse Oogst

3e Haagse Oogst

Op 30 oktober vieren we voor de derde keer Haagse Oogst. Niet alleen eetbare oogst, maar alles waar wij als bewoners van onze stad tijd, energie en enthousiasme in hebben gestopt. Jij bent daarbij van harte welkom!

Zondag 30 oktober
Huijgenspark
13.30- 17.00 uur

Wat vieren we ?

Steeds meer mensen werken samen aan verduurzaming van hun eigen leefomgeving. Tijdens Haagse Oogst #3 vieren we de opbrengst (oogst) van al die energie. Fruit uit je tuin, zonnepanelen van het dak van de buren, maar ook de oogst uit je buurt, je school of je vereniging.

Bewaar vanaf nu jouw oogst

Tijdens Haagse Oogst #3 kan je jouw duurzame ‘oogst’ delen met de rest van de stad. Bijvoorbeeld de 20 kilo appels waar je in je eentje niet doorheen komt. Je pompoenen of aardappels, of je elektrische deelauto. Het is niet alleen een eetfeest, want Haagse Oogst #3 is natuurlijk hét doorlopend spreekuur over de meest uiteenlopende onderwerpen. Over energie-coöperaties, compostbakkers, zonneboilers, energyparty’s, moestuinen, groene speelpleinen of clubhuizen en noem maar op.

Bewaar je oogst dus vanaf nu zodat je kunt bijdragen aan de maaltijd!

Kortom

Het groeiseizoen in onze tuinen nadert het einde.
Het fruit ligt te pronken in heldere herfstkleuren.
Een belofte van overvloed, van lekker eten.
Het blijft een wonder: in het voorjaar gezaaid en nu ….vruchten.
En dat wonder vieren we graag met jou!!

Als je met het oogstfeest mee wilt doen hoef je je alleen hier aan te melden!
Je kunt ook meerdere personen aanmelden.

Haagse Oogst# 3 is een coproductie van LUSTHOFxl en de gemeente Den Haag en wordt mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en door Jou.

Ps. de organisatie neemt contact met u op want we willen ook  gebruik maken van de oogst aan elektrische auto’s, skelters, food boxes enz!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.