Dien een idee in om Zorgvliet te verbeteren!

Krijg € 50.000 voor jouw idee om Zorgvliet te verbeteren !

Jij weet zelf als bewoner wat er nodig is voor jouw wijk! Daarom stelt de gemeente begin 2021 een bedrag van € 50.000 beschikbaar voor de wensen van bewoners uit de wijken: Zorgvliet, Van Stolkpark en Wittebrug Duttendel, het zogeheten wijkbudget. Want met elkaar maken we de stad mooier.

Hoe zou jij om jouw wijk mooier, groener, sportiever en gezelliger te maken? Wordt het extra groen in de wijk? Een jeu de boules baan? Een buurtfeest voor jong en oud? Een mooi project om eenzaamheid tegen te gaan? Of heb je andere ideeën?

Hoe werkt het?

Begin 2021 valt er een brief van de gemeente over het wijkbudget op je deurmat. Grijp je kans en dien je plan dan in. Alle ingediende ideeën worden op haalbaarheid gecontroleerd. Daarna verdelen de bewoners uit Zorgvliet, Van Stolkpark en Wittebrug Duttendel het geld tussen de overgebleven plannen. Jij en de rest van de wijk bepalen dus zelf welke plannen er binnen een jaar uitgevoerd worden.

Houd je brievenbus straks dus in de gaten en doe mee!

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marjolein Woudstra, projectleider wijkbudgetten. Je kunt een mailtje sturen naar: marjolein.woudstra@denhaag.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.