Annie M.G. Schmidtschool

Beste buren,

Het is enige tijd  stil geweest rondom het project Nieuwbouw AMG Schmidtschool. Zoals in mijn mail van 23 februari is aangegeven wordt er in samenwerking met de Gemeente Den Haag een onderzoek uitgevoerd waarbij een scenario van renovatie met uitbreiding versus complete nieuwbouw wordt onderzocht.

Een dergelijk onderzoek is aanbestedingsplichtig dus er moeten 3 offertes worden opgevraagd. Dit traject is in gang gezet en na 28 april is duidelijk wie het onderzoek gaat uitvoeren. Tevens is dan ook bekend wanneer de uitkomsten van het onderzoek bekend worden. Zodra er meer bekend is over een planning van het onderzoek en het beschikbaar komen van de resultaten zal ik jullie daarover berichten.

Ter informatie kan ik ook melden dat er inmiddels een vergunning is aangevraagd om op het kavel van nr. 14 (op de kop van het kleutergebouw, bij de Stadhoudersplantsoen) een tijdelijke unit te plaatsen voor de groeiopvang van de school per augustus 2016. Deze unit wordt geplaatst in de zomervakantie zodat de school er met ingang van het nieuwe schooljaar gebruik van kan maken.

Het wordt een dubbele unit omdat 2Samen ook extra ruimte nodig heeft. Door deze unit van 2Samen op de schoolunit te plaatsen vergt dit geen extra buitenruimte.

Met vriendelijke groet,

Sonja Pool
projectleider nieuwbouw en renovatie
Facilitair bedrijf
De Haagse Scholen
Stichting voor Primair en Speciaal Openbaar Onderwijs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.