zorgvliet.net - Wijkoverleg Zorgvliet

Welkom op de website en community van Stichting Wijkoverleg Zorgvliet! Je vindt hier het laatste nieuws over onderwerpen die de leefbaarheid en het unieke karakter van de Haagse wijk Zorgvliet beïnvloeden. Voor wie wil weten wat er speelt in de wijk. En voor alle Zorgvlieters die zelf een steentje bijdragen aan het behoud van ons dierbare, maar fragiele Zorgvliet.

Laatste Nieuwsberichten

IMG_1817
Nieuwe general manager Marriott Hotel

Woensdag 8 maart had een delegatie van het bestuur van Wijkoverleg Zorgvliet een kennismakingsgesprek met de heer André Aaij, de opvolger van Vincent Pahlplatz als general manager. Lees hier verder.

Schouw Zorgvliet feb 2023 (2)
Schouw in Zorgvliet

Op woensdag 8 februari heeft een delegatie van gemeenteambtenaren onder leiding van staddeeldirecteur mevrouw Mendy van Veen samen met het wijkbestuur onze wijk geschouwd. Lees hier verder.

light-g96695a465_1920
Hulp bij energie besparen

Wil je besparen op gas en stroom, maar je weet niet waar te beginnen? Gemeente Den Haag heeft een handige wegwijzer gemaakt met veel bespaartips.
Lees hier verder.

Buurtcontact Zorgvliet

Buurtcontact Zorgvliet organiseert geregeld bijeenkomsten voor buurtbewoners die elkaar vaker informeel willen ontmoeten. Ga voor meer informatie naar de website van Buurtcontact.   

Buurtcontact Wandelclub Zorgvliet.  De wandelingen duren ca. 2 uur. Verzamelen bij het standbeeld van Mandela om 10 uur. Buurtcontact is een initiatief van Daphne Nicolai (oud- bestuurslid van Wijkoverleg Zorgvliet, nu adviseur) en Jan Nicolai (bestuurslid Wijkoverleg Zorgvliet). Meer informatie staat op de website.

clyde-he-3klDayorINw-unsplash