Park Sorghvliet

Het park Sorghvliet ligt aan de Scheveningseweg. Een prachtig park dat voor iedereen toegankelijk is. Mits in het bezit van een jaarkaart, die overigens geldig is voor drie personen.
Wandelkaarten voor park Sorghvliet zijn uitsluitend  te koop voor  € 8,70 bij het VVV kantoor bij het CS. 

LET OP: Inmiddels zijn alle kaarten voor 2024 uitverkocht!! 

In het park zijn bijzondere plantensoorten te vinden. Mens en dier vinden er een rustig toevluchtsoord. Het aantal uit te geven toegangskaarten is beperkt. Zo voorkomen we dat het park door teveel bezoekers zijn prachtige flora en fauna verliest. 
Het park moet zoveel mogelijk in zijn huidige staat behouden blijven. Om dat te bewerkstelligen is door een aantal bewoners de Stichting Vrienden van Park Sorghvliet opgericht. Het park is een oase van rust in het meestal hectische leven van veel stadsbewoners. Dat moet ook voor toekomstige generaties zo blijven. Kijk eens op de site vriendenvanparksorghvliet.nl en word ook vriend/donateur. 

Openingstijden ( dagelijks )  :

  • 1 april – 1 oktober : 09:00-18:00 uur
  • 1 oktober – 1 april : 09:00-16:00 uur

Het park is gesloten op nieuwsjaarsdag eerste Paasdag, eerste Pinksterdag en eerste Kerstdag. Ingang: hoek Scheveningseweg – Adriaan Goekooplaan.

Beheerder van Park Sorghvliet is Erik Evers
E-mail: erik.evers@rijksoverheid.nl

LET OP: Vanaf 15 december zijn de toegangskaarten voor Park Sorghvliet voor het volgende jaar verkrijgbaar. Er kunnen 2 kaarten per persoon worden gekocht.
Inmiddels zijn alle kaarten voor 2024 uitverkocht!!