zorgvliet.net - Wijkoverleg Zorgvliet

Welkom op de website en community van Stichting Wijkoverleg Zorgvliet! Je vindt hier het laatste nieuws over onderwerpen die de leefbaarheid en het unieke karakter van de Haagse wijk Zorgvliet beïnvloeden. Voor wie wil weten wat er speelt in de wijk. En voor alle Zorgvlieters die zelf een steentje bijdragen aan het behoud van ons dierbare, maar fragiele Zorgvliet.

Laatste Nieuwsberichten

Energie Besparen
Energie besparen?

Gemeente Den Haag heeft aantal tips waardoor je energie kunt besparen.

Meer informatie en handige wegwijzer vind je op: denhaag.nl.

Erfgoedbescherming Den Haag
Verslag erfgoedbescherming Den Haag

Op 26 september 2022 vond een bijeenkomst plaats in de Maranathakerk, georganiseerd over de vele bouwplannen met teloorgang van erfgoed  in DEN HAAG. 
Lees hier verder.

Het monument voor Richard Hol

U vraagt zich af: Wie was ook weer Richard Hol? Richard (Rijk) Hol was in de negentiende eeuw een beroemde Nederlandse componist en dirigent. Van hem zijn muzikale creaties als ‘In een blauw geruite kiel’. Lees hier verder.

Buurtcontact Zorgvliet

Buurtcontact Zorgvliet organiseert geregeld bijeenkomsten voor buurtbewoners die elkaar vaker informeel willen ontmoeten. Ga voor meer informatie naar de website van Buurtcontact.   

Buurtcontact Wandelclub Zorgvliet.  De wandelingen duren ca. 2 uur. Verzamelen bij het standbeeld van Mandela om 10 uur. Buurtcontact is een initiatief van Daphne Nicolai (oud- bestuurslid van Wijkoverleg Zorgvliet, nu adviseur) en Jan Nicolai (bestuurslid Wijkoverleg Zorgvliet). Meer informatie staat op de website.

phoenix-han-ARCaazwh4xw-unsplash