[nectar_slider location=”lok-1-spandoek” full_width=”true” overall_style=”classic” bg_animation=”none” slider_transition=”fade” caption_transition=”fade_in_from_bottom” image_loading=”default” heading_tag=”h3″ button_sizing=”regular” autorotate=”15000″]

Welkom op de website en community van Stichting Wijkoverleg Zorgvliet! Je vindt hier het laatste nieuws over onderwerpen die de leefbaarheid en het unieke karakter van de Haagse wijk Zorgvliet beïnvloeden. Voor wie wil weten wat er speelt in de wijk. En voor alle Zorgvlieters die zelf een steentje bijdragen aan het behoud van ons dierbare, maar fragiele Zorgvliet.

[nectar_blog layout=”std-blog-fullwidth” blog_standard_style=”inherit” load_in_animation=”none” category=”all” order=”DESC” orderby=”date” posts_per_page=”1″ post_offset=”0″][nectar_blog layout=”std-blog-fullwidth” blog_standard_style=”classic” load_in_animation=”none” category=”all” order=”DESC” orderby=”date” posts_per_page=”1″ post_offset=”1″][nectar_blog layout=”std-blog-fullwidth” blog_standard_style=”inherit” load_in_animation=”none” category=”all” order=”DESC” orderby=”date” posts_per_page=”1″ post_offset=”2″]

Politieberichten

Wijkoverleg Zorgvliet Anje Veentjer                                                                                                                   Anje Veentjer is onze wijkagente. Zij is het eerste aanspreekpunt voor de bewoners in de wijk. Zij is gestationeerd op politiebureau Nieuwe Parklaan 250, 2587 BZ Den Haag/Scheveningen. Anje Veentjer is bereikbaar via het algemene nummer van Politie Haaglanden: 0900-8844 (lokaal tarief). Per mail is zij bereikbaar via anje.veentjer@politie.nl.

Buurtcontact Zorgvliet

Buurtcontact Zorgvliet organiseert geregeld bijeen- komsten voor buurtbewoners die elkaar vaker informeel willen ontmoeten. Ga voor meer informatie naar de website van Buurtcontact.   

De eerstvolgende Buurtcontact koffieochtend is op 24 augustus 2021 in het Marriott Hotel. De  koffiebijeenkomsten zijn van 10.30 u. – 12.00 u. in het restaurant.  Aansluitend kan een lunch worden gebruikt. Aanmelden noodzakelijk.

Buurtcontact Wandelclub Zorgvliet. De eerstvolgende wandeling is op  7 november 2021 om 10.00 uur. De wandelingen duren ca. 2 uur. Verzamelen bij het standbeeld van Mandela om 10 uur. Buurtcontact is een initiatief van Daphne Nicolai (oud- bestuurslid van Wijkoverleg Zorgvliet, nu adviseur) en Jan Nicolai (bestuurslid Wijkoverleg Zorgvliet).

Vrienden van Park Sorghvliet

Vrienden van Park Sorghvliet is in 2014 door Daphne Nicolai opgericht om het behoud van dit voor Den Haag zo bijzondere park te versterken. Lees meer over de Vrienden op  www.vriendenvanparksorghvliet.nl