Bijdrage Financiën Wijkoverleg Zorgvliet

De Stichting Wijkoverleg Zorgvliet is geheel afhankelijk van uw donaties. Wij doen bewust geen beroep op subsidies van de gemeente teneinde onze onafhankelijkheid te garanderen. Dat is des te meer belangrijk nu gemeentes taken naar wijkorganen doorschuiven. Onze onafhankelijkheid maakt dat wij zelf kunnen bepalen welke taken wij wel en welke wij niet accepteren, iets wat andere wijkorganen die wél van subsidie bestaan niet zich minder gemakkelijk kunnen veroorloven.

Helaas lopen de donaties terug, van € 865 in 2012, € 615 in 2013 tot € 400 dit jaar. De kosten afgelopen jaar bestonden voornamelijk uit website- en communicatiekosten zoals bijvoorbeeld het drukken van deze wijkkrant. Het bestuur is zeer zorgvuldig omgegaan met de bestedingen maar de kosten waren wederom beduidend hoger dan de inkomsten, hetgeen inhoudt dat onze kas nu bijna leeg is. Daarmee is de bewegingsruimte van onze Stichting sterk verkleind.

Het bestuur doet daarom een dringend beroep aan alle wijkbewoners alsmede de bedrijven en instellingen in de wijk een minimale donatie te willen doen van € 15 voor de wijkbewoners en € 50 voor bedrijven en instellingen. Die donaties kunnen gestort worden op rekening nummer NL 25 INGB 0000187459 ten name van Stichting Wijkoverleg Zorgvliet.

Loïc Driebeek, Penningmeester Stichting wijkoverleg Zorgvliet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.